Славина, Стоян & бебе Ивайло

На 3.09.2022 се роди Ивайло – внукът на нашия анестезиолог д-р Тодоров. 

Много го чакахме и много се вълнувахме всички! Роди се седмица след термина, но тъй като от началото вървеше седмица назад си е точно навреме. Чудесен миниатюрен младеж 2740 кг/ 47см. Раждането тръгна спонтанно с изтичане на водите и контракции на 3 минути.

Беше планирано раждането да бъде с епидурална анестезия и д-р Тодоров лично да я направи 🙂 Трябваше обаче да почакаме няколко часа, докато дойде точният момент. След поставянето на упойката раждането започна да прогресира бързо, а напъните продължиха само 15 минути. В един момент имахме малко притеснения за тоновете на бебето, но се справихме успешно, всички заедно като екип. <3

Славина се справи страхотно с много подкрепа от съпруга си и от баща си. Не е честа практика дядото на бебето да бъде на раждането, но се получи чудесно – дискретно, уважително, много мило и трогателно. Поздравления на цялото семейство!

Ние сме много щастливи, че раждането се случи по естествен начин и благодарни за доверието и вярата в нас като екип. Това означава много!