Раждане с любов

Раждането винаги е било и ще бъде изключително интимен момент на дълбока физическа и духовна трансформация в живота на всяка жена. Независимо дали е естествено, или не, всяко раждане е уникално, променя ни, а споменът за него остава завинаги.
Книгата съдържа медицинска информация, но и богат личен опит и ще ви помогне:
– да изградите реални очаквания за процеса на раждането;
– да разполагате с набор от средства и методи, с които да си помогнете;
– да повярвате в себе си като жена и майка;
– да ви вдъхне увереност, че сте в състояние да вземете най-добрите решения за вас и вашето дете!

Автор: Олга Дукат

На 1 март 2023 г излезе новият четвърти тираж на книгата. 

Не мога да повярвам, че минаха вече цели 6 години от издаването на книгата за първи път и че свършиха вече цели 3 тиража.

Написването на книгата ми отне 3 години. Тогава имах три деца и учех за акушерка. Спомням си как все не ми стигаше времето, все се отлагаше и на моменти ми се струваше, че никога няма да се случи. Спомням си как ставах в 4 часа сутринта, за да пиша, как използвах всеки свободен момент между деца, работа, нощни смени и всичко. Спомням си как чакахме да се дипломирам, за да изпишем “Акушерка” на корицата. Спомням си как се чувствах на откриването на книгата, сякаш съм родила още едно бебе. И как забременях със София веднага след това. Явно всичко се случва, когато му дойде времето.

Книгата много отдавна живее собствен живот се развива самостоятелно като пораснало дете. Отзивите за нея, които съм получила за тези 6 години, са безкрайно много. Безброй пъти съм чувала думите “Прочетох книгата ти и имам чувството, че те познавам.” Щастлива съм, че моята лична история е докоснала толкова много хора. Радвам се, че толкова много жени се подготвят за раждането с моята книга, че тя ги вдъхновява и мотивира. “Раждане с любов” е част от мен и се гордея с нея.

С този тираж за първи път издавам книгата самостоятелно чрез моята фирма Естествени идеи. Безкрайно благодарна съм на Катя, Милен и Издателство Рибка за идеята за книгата, за всичко, което постигнахме заедно и за подкрепата да го направя сама.

Благодаря на всички за това, че търсите, препоръчвате и подарявате книгата. Благодаря за десетките запитвания кога ще я има и търпението да я дочакате. 

Книгата е налична в книжарниците на Сиела, също така можете да я поръчате тук