За мен

Казвам се Олга Дукат, аз съм акушерка и сертифициран от международен борд консултант по кърмене IBCLC.  Майка съм на четири деца – Андрей (2005), Александър (2008), Станислав (2011) и София (2017). През 2017 година излезе книгата ми „Раждане с любов“. Тук можете да прочетете повече за моята история, квалификация и разбирания.

 

Екип

La Vita Nova e мултидисциплинарен екип от специалисти в подкрепа на естественото раждане, ранния контакт между майката и новороденото и кърменето, винаги, когато е възможно. Тук можете да прочетете за прекрасните хора, с които работим заедно и споделяме общи разбирания. Ние ще се погрижим да посрещнете вашето бебе с много усмивки!

 

Статистика 2021

През 2021 година сме асистирали на 169 раждания. Тук можете да се запознаете с реалните резултати от работата ни и подробна статистика  – процент цезарови сечения, успешни вагинални раждания след цезарово сечение, естествени раждания на близнаци и в седалищно предлежание. Водим статистика и за позите, в които жените раждат, процента разкъсвания и епизиотомия, присъствие на бащата и дула, ранен контакт, кърмене и други.