Проследяване на нормална бременност

Провеждам консултациите в акушерски кабинет Ла Вита Нова към болница Свети Лазар. Възможно е както пакетно проследяване на бременността с всички необходими изследвания, така и индивидуални посещения, които включват проследяване на задължителните показатели в конкретния срок на бременността. Консултацията продължава 1 час и освен медицинската част включва съвети за хранене, физическа активност, справяне с често срещаните неразположения, информация за етапите на бременността, раждането, първия контакт с бебето и кърменето

Акушерски грижи по време на раждане

Предлагам услугите си в звено за естествено раждане към АГ болница Свети Лазар. По време на предварителните срещи ще обсъдим вашия План за раждане и ще ви разкажа за практиките в болницата. Ще бъда до вас по време на целия процес. Раждането протича в индивидуална родилна зала, която разполага с топки, клекнал стол и басейн за раждане. Имате свободата да се движите и да избирате позата си през целия процес. Възможно е раждане във вода, раждане с дула, прилагане на немедикаментозни методи за намаляване на болката.

Домашни посещения след раждането

Със сигурност в първите дни след раждането майката има не по-малка нужда от подкрепа и информация, отколкото по време на самото раждане. И след раждането ще бъда на разположение за всички ваши въпроси, свързани с отглеждането на бебето и вашето възстановяване. Консултацията включва съвети и практическа помощ за кърменето, проследяване на наддаването, растежа и развитието на бебето, съвети за къпане, обличане, хигиена, масаж, гимнастика и отглеждане на детето като цяло, обучение за носене на бебето в слинг, проследяване на физическото и емоционалното състояние на майката.